Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:39
Broń zadająca obrażenia od żywiołu
Autor Wiadomość
cybershot 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 666
Wysłany: 19-07-2009, 22:02   

Nie chce mi się powtarzać ciągle tego samego..Po prostu skończ się kłucić, skomentowałeś już pomysł a teraz daj się wypowiedzieć innym.

Poza tym to nie jest mój jedyny pomysł, nadal zostaje ten pierwszy ma być w tym temacie priorytetem.

Mellord
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Level: 132
Wysłany: 21-07-2009, 09:31   

Shark napisał/a:
Walisz za 6000 z fizyka i 1000 z magii. Chyba starczy? ;)

Tak wystarczy, ale zastanawiam sie nad sensem wprowadzenia w gre tego pomysłu, bo jesli 1/6 to raczej nie zlikwiduje to anty. Może lepiej dać sobie z tym spokój i niech zostanie jak jest...

cybershot 
Użytkownik

Wysłany: 21-07-2009, 09:33   

Mellord napisał/a:
Tak wystarczy, ale zastanawiam sie nad sensem wprowadzenia w gre tego pomysłu, bo jesli 1/6 to raczej nie zlikwiduje to anty.

Jeśli nie dla wybicia anty to choćby dla urozmaicenia gry ; ] No sam przyznaj piękniusio będzie wyglądał taki lodowy mieczyk jak podałem :d

Shark 
Użytkownik

Nick: Mickey
Wysłany: 21-07-2009, 11:43   

cybershot napisał/a:
Jeśli nie dla wybicia anty to choćby dla urozmaicenia gry ; ] No sam przyznaj piękniusio będzie wyglądał taki lodowy mieczyk jak podałem :d

Tylko do urozmaicenia gry.

Mellord napisał/a:
Tak wystarczy, ale zastanawiam sie nad sensem wprowadzenia w gre tego pomysłu, bo jesli 1/6 to raczej nie zlikwiduje to anty.

A to ma być urozmaicenie, a nie wytępienie anty ;>
Anty to jest taktyka taka sama jak speeder/lucker/hiter/noobstat itd.
Wy wszyscy chcecie ograniczyć do jednego typu...

cybershot napisał/a:
Nie chce mi się powtarzać ciągle tego samego..Po prostu skończ się kłucić, skomentowałeś już pomysł a teraz daj się wypowiedzieć innym.

Właśnie, nie powtarzaj tego samego, bo już Ci wytłumaczyłem, że jak woj i mag będą mieć taką samą siłę z magicznego i z łapy to nie będzie między nimi różnicy...
NIE kłócę się tylko dyskutuje, nie widzisz różnicy to nie masz czego szukać na forum :wink:
Cały czas daje się wypowiedzieć innym, nie blokuje im możliwości wypowiedzenia się ;>
Więc do czego to było?

cybershot 
Użytkownik

Wysłany: 21-07-2009, 12:09   

Shark napisał/a:
Właśnie, nie powtarzaj tego samego, bo już Ci wytłumaczyłem, że jak woj i mag będą mieć taką samą siłę z magicznego i z łapy to nie będzie między nimi różnicy...
NIE kłócę się tylko dyskutuje, nie widzisz różnicy to nie masz czego szukać na forum :wink:
Cały czas daje się wypowiedzieć innym, nie blokuje im możliwości wypowiedzenia się ;>
Więc do czego to było?

Chodzi mi o to, że szanuję twoje zdanie i przyjąłem do wiadomości, że ci to nie pasuje a ty ciągle i ciągle tłumaczysz mi, że obr pół na pół są be. ;]

btw.Pomyślałem trochę nad sprawą, dla hybrydek są turnieje i musi im to wystarczyć, no ewentualnie szukanie innej hybrydki do walki.Antych jest 90% bodajże więc gdyby ktoś próbował ich wytępić zrobili by duuży protest i żądania, może nawet coś w stylu rozrób górników targujących się o podwyżki :D

Shark 
Użytkownik

Wysłany: 21-07-2009, 12:28   

cybershot napisał/a:
btw.Pomyślałem trochę nad sprawą, dla hybrydek są turnieje i musi im to wystarczyć, no ewentualnie szukanie innej hybrydki do walki.Antych jest 90% bodajże więc gdyby ktoś próbował ich wytępić zrobili by duuży protest i żądania, może nawet coś w stylu rozrób górników targujących się o podwyżki :D

Nie wiem skąd ty bierzesz te procenty (nie chcę wiedzieć!),
ale odnoszę wrażenie, że bycie anty to coś złego...
cybershot napisał/a:
Chodzi mi o to, że szanuję twoje zdanie i przyjąłem do wiadomości, że ci to nie pasuje a ty ciągle i ciągle tłumaczysz mi, że obr pół na pół są be. ;]

Ja Ci próbuje uświadomić, że wtedy nie będzie żadnej różnicy między magiem, a wojem.
I dopóki Ci tego nie uświadomię to nie przestanę Ci tego uświadamiać (lol).

cybershot 
Użytkownik

Wysłany: 21-07-2009, 12:31   

Dobrze uświadomiłeś mi, teraz możesz odpocząć : d

Sosna 
Użytkownik

Nick: DarkSosna
Level: 200
Wysłany: 21-07-2009, 12:45   

Shark napisał/a:

Ja Ci próbuje uświadomić, że wtedy nie będzie żadnej różnicy między magiem, a wojem.

Tu się zgadzam z Sharkiem, przy tak dużym udziale procentowym w ataku, obrażeń od żywiołów wyszłoby jedno wielkie nieporozumienie.

cybershot napisał/a:
Antych jest 90% bodajże

Nie wydaje mi się, że jest ich tak wiele, podejrzewam, że może z 30-35%

Cytat:
ale odnoszę wrażenie, że bycie anty to coś złego...

Dla mnie styl gry jak każdy inny, choć w dzisiejszych czasach wydaje się nieopłacalny (na high levelach)

cybershot 
Użytkownik

Wysłany: 21-07-2009, 12:53   

Sosna napisał/a:
Nie wydaje mi się, że jest ich tak wiele, podejrzewam, że może z 30-35%

Więcej więcej na pewno ; ] Większość niższych lvli dzieli się na dobrych i złych anty ; ]

Sosna 
Użytkownik

Nick: DarkSosna
Level: 200
Wysłany: 21-07-2009, 14:14   

Miałem tu bardziej na myśli Salamandrię ;)
Wiadomo, że strefa pierwszych 3 miast jest "okupywana" przez rankerów, a inni gracze starają się ten etap jak najszybciej przebrnąć, żeby móc normalnie grać :)

Shark 
Użytkownik

Wysłany: 21-07-2009, 15:10   

Dobra, będziecie dyskutować o populacji antych i "normalnej" grze innych graczy,
którzy chcą przez nich szybko przebrnąć czy skupicie się na propozycji?

wojo123
Użytkownik

Nick: OptimusWielki
Level: 197
Wysłany: 22-07-2009, 15:55   

Dla mnie dziwne Hiterzy mieli by za dobrze :twisted:

SuchY ZmC 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Suchy ZmC
Level: 132
Świat: 3
Wysłany: 23-07-2009, 11:10   

hahahah robcie see... a znowu z 20% mf przestanie grac.. pozniej znowu cos wprowadzicie znowu ze 20% i tak sie skonczy mf....swietny pomysl ... naprwade mi sie tak pdooba ze szok...

cybershot 
Użytkownik

Wysłany: 23-07-2009, 11:28   

Suchy widzę, żeś się ładnie rozkręcił z tym spamem(nie tylko tutaj).Proszę o nie wypowiadanie się w tym temacie dzieci które nie skończyły nawet 10lat.

saldavo
Użytkownik

Level: 95
Wysłany: 27-07-2009, 13:20   

omg cyber nie masz racji bo nawet jesli bron zadajaca 1000 obrazenia przelozymy na 700 obrazenia i 300 od ognia to tak jak by woj walna z lapy i z magi naraz czyli damage od ognia rosnie czyli taki mag zabija anty maga przez cos takiego. zaluzmy gracz a ma 5000/5000 hp a gracz b zabira mu 3000z magi i jakies 2000 zabierze mu z lapy tzn ci co maja malo obron nie przetrwaja takich atakw jak anty ubiera sie na woja i ma zaluzmy 1000 obrony na woja a 2 woj mu zabiera pol hp ze zwyklego ataku i 2 pol z magi czy to ma jakis sens ?? przy takich broniach osoby ktore maja malo obron polegna 1 a ci co maja ich sporo tez beda miec klopoto walke przewaznie bedzie wygrywac osoba ktora zaczyna walke bo 2 os nie bedzie w sanie sie wyleczyc przy udzerzeniach 1 osoby pomys bylby dobry al trzeba bylo by go solidnie dopracowac :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi