Walisz za 6000 z fizyka i 1000 z magii. Chyba starczy?
Tak wystarczy, ale zastanawiam sie nad sensem wprowadzenia w gre tego pomysłu, bo jesli 1/6 to raczej nie zlikwiduje to anty. Może lepiej dać sobie z tym spokój i niech zostanie jak jest...
Jeśli nie dla wybicia anty to choćby dla urozmaicenia gry ; ] No sam przyznaj piękniusio będzie wyglądał taki lodowy mieczyk jak podałem
Tylko do urozmaicenia gry.
Mellord napisał/a:
Tak wystarczy, ale zastanawiam sie nad sensem wprowadzenia w gre tego pomysłu, bo jesli 1/6 to raczej nie zlikwiduje to anty.
A to ma być urozmaicenie, a nie wytępienie anty ;>
Anty to jest taktyka taka sama jak speeder/lucker/hiter/noobstat itd.
Wy wszyscy chcecie ograniczyć do jednego typu...
cybershot napisał/a:
Nie chce mi się powtarzać ciągle tego samego..Po prostu skończ się kłucić, skomentowałeś już pomysł a teraz daj się wypowiedzieć innym.
Właśnie, nie powtarzaj tego samego, bo już Ci wytłumaczyłem, że jak woj i mag będą mieć taką samą siłę z magicznego i z łapy to nie będzie między nimi różnicy...
NIE kłócę się tylko dyskutuje, nie widzisz różnicy to nie masz czego szukać na forum
Cały czas daje się wypowiedzieć innym, nie blokuje im możliwości wypowiedzenia się ;>
Więc do czego to było?
Właśnie, nie powtarzaj tego samego, bo już Ci wytłumaczyłem, że jak woj i mag będą mieć taką samą siłę z magicznego i z łapy to nie będzie między nimi różnicy...
NIE kłócę się tylko dyskutuje, nie widzisz różnicy to nie masz czego szukać na forum
Cały czas daje się wypowiedzieć innym, nie blokuje im możliwości wypowiedzenia się ;>
Więc do czego to było?
Chodzi mi o to, że szanuję twoje zdanie i przyjąłem do wiadomości, że ci to nie pasuje a ty ciągle i ciągle tłumaczysz mi, że obr pół na pół są be.
btw.Pomyślałem trochę nad sprawą, dla hybrydek są turnieje i musi im to wystarczyć, no ewentualnie szukanie innej hybrydki do walki.Antych jest 90% bodajże więc gdyby ktoś próbował ich wytępić zrobili by duuży protest i żądania, może nawet coś w stylu rozrób górników targujących się o podwyżki
btw.Pomyślałem trochę nad sprawą, dla hybrydek są turnieje i musi im to wystarczyć, no ewentualnie szukanie innej hybrydki do walki.Antych jest 90% bodajże więc gdyby ktoś próbował ich wytępić zrobili by duuży protest i żądania, może nawet coś w stylu rozrób górników targujących się o podwyżki
Nie wiem skąd ty bierzesz te procenty (nie chcę wiedzieć!),
ale odnoszę wrażenie, że bycie anty to coś złego...
cybershot napisał/a:
Chodzi mi o to, że szanuję twoje zdanie i przyjąłem do wiadomości, że ci to nie pasuje a ty ciągle i ciągle tłumaczysz mi, że obr pół na pół są be.
Ja Ci próbuje uświadomić, że wtedy nie będzie żadnej różnicy między magiem, a wojem.
I dopóki Ci tego nie uświadomię to nie przestanę Ci tego uświadamiać (lol).
Miałem tu bardziej na myśli Salamandrię
Wiadomo, że strefa pierwszych 3 miast jest "okupywana" przez rankerów, a inni gracze starają się ten etap jak najszybciej przebrnąć, żeby móc normalnie grać
Dobra, będziecie dyskutować o populacji antych i "normalnej" grze innych graczy,
którzy chcą przez nich szybko przebrnąć czy skupicie się na propozycji?
hahahah robcie see... a znowu z 20% mf przestanie grac.. pozniej znowu cos wprowadzicie znowu ze 20% i tak sie skonczy mf....swietny pomysl ... naprwade mi sie tak pdooba ze szok...
Suchy widzę, żeś się ładnie rozkręcił z tym spamem(nie tylko tutaj).Proszę o nie wypowiadanie się w tym temacie dzieci które nie skończyły nawet 10lat.
omg cyber nie masz racji bo nawet jesli bron zadajaca 1000 obrazenia przelozymy na 700 obrazenia i 300 od ognia to tak jak by woj walna z lapy i z magi naraz czyli damage od ognia rosnie czyli taki mag zabija anty maga przez cos takiego. zaluzmy gracz a ma 5000/5000 hp a gracz b zabira mu 3000z magi i jakies 2000 zabierze mu z lapy tzn ci co maja malo obron nie przetrwaja takich atakw jak anty ubiera sie na woja i ma zaluzmy 1000 obrony na woja a 2 woj mu zabiera pol hp ze zwyklego ataku i 2 pol z magi czy to ma jakis sens ?? przy takich broniach osoby ktore maja malo obron polegna 1 a ci co maja ich sporo tez beda miec klopoto walke przewaznie bedzie wygrywac osoba ktora zaczyna walke bo 2 os nie bedzie w sanie sie wyleczyc przy udzerzeniach 1 osoby pomys bylby dobry al trzeba bylo by go solidnie dopracowac